„Režisierius rodo istoriją tokių būdu, kokiu ji dar niekada nebuvo parodyta: tikrąją to žodžio prasme istorija iššoka iš ekrano ir paliečia kiekvieną. Tai nuostabu! Mačiau visus Roberto filmus: „Kas pakišo triušį Rodžerį“, „Prarastasis“, „Svajonių traukinys“ ir taip toliau. Jis pilnas kūrybiškumo, todėl žinojau, kad Robertas gali sukurti kažką originalaus.“ – sako aktorius Jimas Carrey, filme sukūręs net keturis personažus – seną šykštuolį Skrudžą ir visas tris jį aplankiusias Kalėdų dvasias.

„Man patiko įsijausti į Skrudžo vaidmenį. Gal skamba nuvalkiotai, tačiau visuomet mėgau psichologiją mėginimas suprasti, kodėl žmonės tampa tokiais, kokie jie yra. Sutikau su Roberto idėja, kad aš privalau vaidinti ir dvasias, nes skirtingos Kalėdų dvasios savaip pakeičia Skrudžą. Jos lyg daktaro Froido pasekėjos“ – juokiasi guminio veido komikas Jimas Carrey.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją