2008-ųjų pabaigoje Andrius Mamontovas, Arnoldas Lukošius, Eimantas Belickas, Meinardas Brazaitis ir Tomas Andrijauskas koncertavo vieno žymiausių JAV klubų, Čikagoje esančio „Park West“ koncertų salėje. Vėliau Eimanto rankomis koncerto įrašas ir grupės narių kelionės po JAV akimirkos buvo sumontuotos ir tapo beveik 1,5 val. trukmės koncertiniu filmu.

Filme grupės nariai dalijasi įspūdžiais apie JAV gamtą, dangoraižius miestuose, vaidina teletabius. „Park West“ salėje atlikti „Geltona. Žalia. Raudona“, „Marso kanjonai“, „Paskutinis traukinys“, „Laužo šviesa“ ir kiti hitai buvo filmuojami 16-a vaizdo kamerų. Koncertą įrašė vienas žymiausių JAV garso režisierių Tim Powell.

Iki šiol tik tarp Andriaus Mamontovu fanų platintą filmo įrašą nuo ketvirtadienio galės išvysti visi TEO teikiamos skaitmeninės televizijos „Interaktyvioji GALA“ klientai - koncertas papildys virtualios videonuomos repertuarą, o klientai galės jį užsisakyti ir peržiūrėti įrašą sau patogiu metu. Numatoma, kad iki kitų metų rudens filmas bus platinamas tik tokiu būdu, o ne įprastais prekybos kanalais.

A. Mamontovas žurnalistams papasakojo juokingiausius savo nuotykius kelionėse. Labiausiai dainininkui atmintin įstrigo klykiančių merginų akibrokštas Meksikoje. Paauglės, pripuolusios prie atlikėjo prašė su juo fotografuotis.

“Norėčiau papasakoti, kas man atsitiko Meksikoje. Keistas atsitikimas, kai išlipau Meksike iš lėktuvo, praėjau į salę. Staiga prie manęs klykdamos pribėgo keturios meksikietės paauglės su fotoaparatais, rėkdamos, kad nori nusifotografuoti“, - Andrius tikino nesupratęs, kas vyksta, tačiau su merginomis nusifotografuoti neatsisakė.

Nusifotografavusios merginos dingo, o A. Mamontovo oro uosto apsaugininkai klausinėjo, kas jis toks ir kodėl su juo panoro fotografuotis merginos. Atlikėjas tuomet atsakymo į apsaugininkų klausimą nerado.

„Vėliau apsaugininkas nuėjo ir paklausė merginų, kodėl šios fotografavosi ir jos pasakė, kad tai – Stingas. Tai buvo labai juokinga, nes kitas kolega, aktorius Algirdas Dainavičius, su juo vaikčiojome po Jeruzalę šią vasarą, tai prie jo priėjo moteris ir paklausė, ar jis yra Melas Gibsonas. Supratom, kad tapome kažkuo kitu“, - juokingiausiais prisiminimais iš kelionės dalijosi A. Mamontovas.

Filmo „Koncertas. Park West Chicago“ pristatymo akimirkos – DELFI nuotraukų galerija:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją