Režisierius Emilis Vėlyvis sakė esąs labai patenkintas visų aktorių pasirodymu: jie vaidino įtaigiai ir ne tik įvykdė visus režisieriaus reikalavimus, bet kiekvienas savam personažui suteikė išskirtinio šarmo.

Be abejonės, kaip neretai būna gyvenime, filmavimo aikštelėje ryškiausiai žibėjo moterys. Kadangi jų būrys išties gausus, o visos jos nusipelnė ypatingo dėmesio ir pagarbos, nusprendėme pristatyti kiekvieną iš jų atskirai. Taigi Jūsų dėmesiui ir verdiktui.

Žemyna Ašmontaitė. Žavioji populiaraus serialo „Broliai“ žvaigždė, TV laidos „Lietuvos dainų dešimtukas. Iššūkis žvaigždėms“ dalyvė bei naujos LNK laidos „Švarūs pinigai“ vedėja filme „Zero 2” suvaidino Karoliną – moterį, kurios grožis ir gundymo menas parklupdytų bet kurį vyrą, tarp jų ir šaltakraujį žudiką. Ji sugeba net degalinę paversti romantiška vieta, sugundydama šokiui pirmą kartą sutiktą vyrą. Tiesa, neapsigaukite. Siekdama savo tikslų ši moteris nesidrovi griebtis pistoleto ir regzti suktas intrigas.

Aušra Štukytė. Ši tamsiaplaukė gražuolė, vaidinusi seriale „Broliai“ ir pasirodanti laidoje „Dzin“, filme sukūrė Monikos vaidmenį. Ji vieno iš pagrindinių filmo veikėjų (Maxo, akt. Ramūnas Rudokas) žmona ir pradedanti televizijos aktorė, kuriai karjerą padaryti padės tik... krūtų didinimo operacija. „Noriu papų“, - pareiškia ji savo vyrui. Šio noro išsipildymas filme pareikalaus daug aukų. Bet ko nepadarysi, kad taptum žvaigžde, tiesa?

Inga Jankauskaitė. Viena garsiausių Lietuvos moterų filme vaidina tikrą kalę vardu Lika. Ji gyvena susimetusi su banditėliu Aleksandru (akt. Andrius Žiurauskas), kuris grobia žmones, rašo scenarijus televizijos serialams ir dievagojasi, kad šis „darbas“ bus paskutinis. Besikeikiančiai, aikštingai ir nieko nepaisančiai Likai jis gali būti paskutinis įvairiomis prasmėmis.

Aldona Vilutytė. Viena iš „Blondinių“ dueto veikėjų filme vaidina Monikos draugę, patariančią, kur geriau didintis krūtis. Juk ji - tikra šios srities žinovė (žiūrėkite nuotrauką).

Sonata Visockaitė. Ji – Lietuvos teatro, kino, televizijos aktorė ir režisierė, nusifilmavusi dvylikoje vaidybinių filmų bei dešimtyje spektaklių (dirbo su Anželika Cholina, Jonu Vaitkumi, Oskaru Koršunovu). Nors Sonatos vardas nėra linksniuojamas žiniasklaidoje, tačiau aktoriniai jos sugebėjimai verčia iš koto. Jos įkūnita televizijos kanalo vadovė – ištvirkusi karjeristė, kuriai nėra nieko švento ir kuri nežino jokių ribų. Rėkiančiai, uostančiai, baslį drožiančiai vadovei rūpi tik reitingai ir „babkės“. Sonata šį reginį pavertė tokiu šou, nuo kurio visa filmavimo grupė žvengė susirietę. Patikėkit....

Šių žavių, seksualių, šmaikščių merginų armija Lietuvos kino teatrus okupuos 2010 m. sausio 8 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją