Agentūros "Reuters" duomenimis, per pirmąsias tris rodymo dienas filmas surinko 70,6 mln. JAV dolerių, taip pagerindamas animacinių filmų rekordą, anksčiau priklausiusį "Monstrų korporacijai".

Naujajame filme pasakojama apie mažą žuvytę, kuri leidosi ieškoti savo nevykėlio sūnaus, pakliuvusio į vienos kontoros akvariumą. Andrew Stantono (Endriu Stentono) režisuoto filmo personažus įgarsino Albertas Brooksas (Albertas Broksas), Ellena DeGeneres (Elena Degeneres) ir Willemas Dafoe (Vilemas Dafo).

Tai penktasis bendras "Walt Disney" ir "Pixar" projektas, užėmęs pirmą vietą pagal pajamas už bilietus. "Žuviukas Nemo" aplenkė naują komediją "Briusas Visagalis" (Bruce Almighty) su Jimu Carrey'iu (Džimu Keriu).

Dar vienas buvęs kino ekranų lyderis "Matrica: perkrauta" nusileido į ketvirtą vietą, tuo nustebindamas kino ekspertus ir rodytojus.

Vis dėlto kino kompanija "Warner Bros." nepraranda optimizmo - jau šią savaitę jos filmas startuoja kino teatrų "Imax" tinkle.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją