„Vilniuje vykusio renginio „Tebūnie naktis“ metu rodyta geriausių filmų rinktinė susilaukė milžiniško miestiečių susidomėjimo, o minia filmus žiūrėjo iki pat 3 val. nakties. Tikimės, jog ir klaipėdiečiai nenusivils“, - pranešime spaudai teigė vienos minutės filmus populiarinančio festivalio „Pravda 1 minutė“ vadovė Viktorija Jaksebagaitė.

Tradicinio socialinio trečiadienio metu vyksiančiame renginyje žiūrovai ne tik išvys ketverių metų rinktinius festivalio darbus, bet galės pabendrauti ir prie šaškių stalų.

„Juk ir filmą visai smagu aptarti laužant galvą dėl kito ėjimo šaškių lentoje“, - šypsojosi „Kultūrpolio“ koordinatorė Skaistė Kazarauskaitė.

Festivalio „Pravda 1 minutė“ organizatoriai tikino, jog Klaipėdos žiūrovai pamatys jau ir legenda tapusius Tado Vidmanto darbus, ir mažiau matytus, bet istorijomis apipintus vienos minutės videokūrinius. Greta jų rikiuosis ir po daugybę užsienių festivalių keliavę lietuvių darbai.

„Tikimės, jog nemokama filmų peržiūra daugelį žiūrovų įkvėps griebti kameras ar mobiliuosius telefonus ir sukti savo filmus uoste, kopose, keltuose ar pušynuose, nes minutės trukmės istorijas šių metų festivaliui galima mums siųsti jau dabar“, - pasakojo festivalio vadovė V. Jaksebagaitė.

Šaškių turnyro pradžia 19.30 val. Trumpų filmų peržiūros pradžia 21.30 val.

Kino seansas nemokamas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją