„Nebenoriu vaidinti 23-metės naivuolės. Jei tik tai daryčiau, tapčiau labai liūdna asmenybe. Nekuriu filmo tik dėl savo ego. Su savo filmų herojais noriu suaugti ir kažką duoti žiūrovams“ – kalbėjo žavioji Cameron.

Ji prisipažino, kad vaidmuo dramoje „Mano sesers globėjas“ iš jos pareikalavo nemažai pastangų. „Turėjau įtikinamai atskleisti personažo liūdesį, neviltį, pyktį, meilę ir nusivylimą“, - apie vaidmenį kalbėjo „Pametę galvas Las Vegase“ ir „Čarlio angelų“ žvaigždė.

Nepaisant sudėtingos rolės, C. Diaz teigė, kad jai nebuvo labai sunku įsijausti į motinos personažą, nors ji pati dar neturi vaikų: „Manau, kad esame visi vienodi - aukojamės dėl žmogaus, kurį mylime ir be kurio negalime gyventi. Darome viską, kad išsaugotume jo gyvybę. Manau, kad būtent tai ir akcentuoja šis jaudinantis filmas“.

„Mano sesers globėjas“ – istorija apie dvi neeilinio likimo seseris. Pagal amerikiečių rašytojos Jodi Picoult bestselerį sukurtas scenarijus – negailestingas ir verčiantis susimąstyti: jaunesniąją seserį Aną tėvai augino tam, kad sergančiai vyresnei dukrai turėtų organų donorą. Drama „Mano sesers globėjas“ kinuose pasirodys nuo rugpjūčio 7 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją