„Universal Pictures“ teigia, kad privalėjo dar kartą iškirpti kai kurias filmo dalis, kuomet kino teatrai pranešė, kad filmo pristatymo savaitgalį į jį norėjo patekti daugybė paauglių.

Jų teigimu, originalus filmas sutrumpėjo tik 1 minute ir 50 sekundžių.

Šį savaitgalį Sachos Barono Coheno dokumentinio filmo parodija JAV iš karto pasiekė pirmąją vietą. Manoma, kad filmas bus toks pat populiarus Didžiojoje Britanijoje, nepaisant žiūrovų amžiaus ribojimo.

„Universal Pictures“ teigia, kad Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje šis filmas jau surinko maždaug 5 milijonus svarų (19,95 milijono litų) nuo jo pristatymo liepos 12 d.

Jei ši suma bus patvirtinta, „Bruno“ bus pasiekęs didžiausią pasisekimą per pristatymo savaitgalį tarp filmų, skitų auditorijai nuo 18 metų.

Filme, kuriame pasakojama apie Austrijos mados televizijos reporterį, S. B. Cohenas inscenizuoja įvairius drąsius ir dažnai netgi intymius susidūrimus su visuomene.

Filmas jau keletą kartų buvo redaguotas. Kai kurios scenos buvo iškirptos filmą rodant JAV, kad jo nebūtų uždrausta žiūrėti jaunesniems nei 17 metų paaugliams.

Praėjus nedaug laiko po to, kai filmas buvo išleistas, scena, kurioje dalyvavo Michaelo Jacksono sesuo La Toya buvo pašalinta „iš pagarbos Jacksonų šeimai“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją