Džoanos K. Rouling herojaus Hario Poterio fanų entuziazmo nenuslopino net be paliovos pliaupęs lietus su perkūnija.

Danielis Radcliffe‘as, Emma Watson, Rupertas Grintas žengė permirkusiu raudonu kilimu.

Klykiantys gerbėjai su burtininko lazdelėmis ir magų skrybėlėmis pasitiko savo dievukus džiugesio šūksniais. Miniai šaukiant: „O, Dieve!“, Hario Poterio žvaigždės dalino autografus ir pozavo fotografams.
Nepaisant prasto oro, klykiantys gerbėjai sveikino savo mylimuosius su afišomis: „Anglija myli J. K. Rowling!“, „Hari, aš Tavo išrinktoji!“. „Negaliu patikėti gerbėjų atsidavimu“, - stebėjosi Tomas Feltonas, juostoje vaidinantis Draką Smirdžių, Hario Poterio konkurentą.

Paulas Tayloras, 45-metis privačių slaugos namų darbuotojas į premjerą atvyko pasipuošęs specialiai pasiūtu burtininko apsiaustu ir skrybėle. „Tai labai jaudinantis momentas. Esu pamišęs dėl Hario Poterio“, - džiaugėsi vyras.

Rupertas Grintas į premjerą atvyko tik ką pasveikęs po kiaulių gripo.

Jauno aktoriaus Robo Knoxo, kuris praeitais metais buvo mirtinai sumuštas Londone, atminimo garbei visa filmo komanda ant rankos rišėjo baltus kaspinus.

Dėl popmuzikos karaliaus Michaelo Jacksono laidotuvių “Hario Poterio ir Netikro Princo” premjera šiais metais sulaukė šiek tiek mažiau žurnalistų dėmesio nei įprastai. Žiniasklaidos atstovai labiau domėjosi dainininko atsisveikinimo spektakliu, nei laukiamiausio metų filmo premjera.

Pati naujausia, šeštoji, amžinai sensacingo kino serialo dalis „Haris Poteris ir Netikras Princas“ Lietuvos kino teatrus pasieks liepos 17 d. Juosta nukelia į Lordo Voldemorto praeitį. Filme kaip niekad daug hormonų audrų ir jausmingų scenų. Ronis įsimyli merginą, Hermiona ima dėl to pavyduliauti. Hariui Poteriui meilės reikalai taip pat neduoda ramybės.

Magiškiausia metų premjera „Haris Poteris ir Netikras Princas“ Lietuvos kinuose nuo liepos 17 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją