Filme taip pat vaidina garsusis Ja Rule bei reperis Ludacris, kuris neseniai už geriausią repo albumą ir bedradarbiavimą kuriant geriausią repo dainą buvo nominuotas “Grammy”.

Kompanija “Sheller Valley” specialiai filmui sukūrė keturis “Cobra” automobilius, iš kurių trys buvo visiškai sudaužyti atliekant įvairiausius triukus, o vienas paliktas filmo reklamai. Šį kartą žiūrovų laukia dar greitesni automobiliai, dar įmantresni aksesuarai, dar gražesnės moterys.

Filmo premjeros proga 3 didžiausiuose Lietuvos miestuose lygiai 24-ą valandą nakties ramybę sudrums automobilių variklių gausmas, dūmų debesys ir sirgalių klyksmai. Tai bus "drag" lenktynės, kurios paskelbs greitų ir įsiutusių sugrįžimą į Lietuvą.

Lenktynių entuziastai jau ruošia savo plieninius žirgus, kurių pajėgumas sieks net 350 AG, o 100 km/h greitį jie pasieks per 4-5 s. Šios lenktynės taps ir savotišku protestu prieš nelegalių "dragų" organizavimą. Kelių policijos suvestinė byloja apie sparčiai plintančias greičio fanatų varžybas, kurios neužtikrina saugumo nei jų dalyviams, nei aplinkiniams, o ne kartą buvo užregistruoti ir tragiški finišai.