Ruošiamasi rodyti keliolika įvairiomis technikomis sukurtų trumpametražių filmų: „This is a love song. The end“ (aut. Laura Garbštienė), „The rules of art. Demystification“ (aut. Jonas Zagorskas), „Palinkėkite vieni kitiems ramybės“ (aut. Saulius Leonavičius), „3in1” (aut. Evaldas Jansas, „Sinchronizacija“ (aut. Rimas Sakalauskas), „Videošokis“ (aut. Kęstutis Šapoka), „Vėliava ir amžinoji ugnis” (aut. Ričardas Milukas), „Visuma XY" (aut. Julija Griežytė), „Kutuliukai“ (aut. Neringa Kūlokaitė), „Kalti2” (aut. Augustinas Matulaitis), „Animuota poezija“ (aut. Vaiva Grainytė, Saulė Norkutė) ir kt.

Projekto rengėjai nesistengė rinkti ir rodyti tik panašius darbus, sukurti vientisą filmų masę. Juos peržvelgus galima pastebėti, kad kiekvienas kūrinys, kaip ir jo kūrėjas, yra atskiras vienetas su tik jam būdingomis savybėmis. Šiuo atveju tema – tik apribojimas ir išankstinis nuomonės piršimas žiūrovui. Nenorima nurodinėti, ko reikėtų ieškoti šiuose filmuose. Mintis nepateikiama, kaip ką tik paruoštas maistas baltoje lėkštutėje. Čia duodami ingredientai, o patiekalą tenka gamintis pačiam.

Birželio 18 d., ketvirtadienį, 17 val. Kauno apskrities viešoji biblioteka (Radastų g. 2, salė) kviečia į nemokamą renginį „Filmų košė“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją