Pakalbintas MTV, filmo „Aukštyn“ režisierius Pete Docter paaiškino, kur jūs galite trumpam užmesti žvilgsnį į busimąjį personažą. Yra kadras, kur maža mergaitė yra savo kambaryje ir pro jos langus praskrenda Carlo Fredrickseno namas su balionais. Mergaitė žaidžia su mažu lėktuvėliu. Tuomet ji atsistoja ir pribėga prie lango pasižiūrėti į neįprastą vaizdą: skrendantį aukštyn namą su daugybe balionų. Štai po jos lova ir guli vienas iš naujų „Žaislų istorijos 3“ žvaigždžių.

Pasak „Forum Cinemas“ pranešimo spaudai, šis kadras yra įdėtas net pačiame pirmame „Aukštyn“ reklaminiame klipe. Sustabdę klipą po mergaitės lova pamatysime tik tris daiktus. Pirmas dešinėje greičiausiai yra lūpdažis, per vidurį po lova mėtosi šlepetės. Ir štai kairėje matome žavų pliušinį meškiuką. Ar tai pliušinis meškiukas? Ar pliušinis meškiukas yra būtent tas naujasis „Žaislų istorijos 3“ personažas, Pete Docteri?

Animacinis „Dysney“ ir „Pixar“ 3D šedevras „Aukštyn“ Lietuvos kino teatruose jau nuo rugpjūčio 21 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją