"Nepalaužiamasis" apie tai, kaip bendrauti su aplinkiniais, kaip nustatyti savo galimybių ribas", - taip šį filmą pristato jo režisierius.

O dabar pateikiame kelių įžymybių, mačiusių šį filmą, atsiliepimus:

Lietuvių muzikos legenda Andrius Mamontovas filmą jau matė Čikagoje: "Patinka filmai su daug paslapčių, intriguoja filmo pabaiga, kurios negali atspėti. Man dideli įspūdį paliko juosta "Šestasis pojūtis", todėl manau, kad visi, kam patiko šis filmas, liks patenkinti ir "Nepalaužiamuoju". Iš tiesų, "Nepalaužiamasis" yra vienas tų filmų, kuriuos atsimeni."

Dainininkas Marcas Almondas sausio mėnesį "Internete" bendravo su savo gerbėjais. Kažkoks nepažįstamasis slapyvardžiu "MattBridger" pateikė klausimą, koks daininkui buvo įdomiausias filmas iš neseniai matytų.

Marcas Almondas atsakė, jog "Nepalaužiamasis". "Ši juosta "nepaleido" iki paskutinės akimirkos. Labai mėgstu nenuspėjamas pabaigas", - sakė buvęs grupės "Soft Cell" vokalistas, kuris, beje, yra koncertavęs ir Lietuvoje.

Jonas Akerlundas (vienas garsiausių vaizdo klipų režisierių pasaulyje, bendradarbiavęs su Madonna, "Roxette", "Prodigy", "The Cardigans", "Depeche Mode", kitomis garsenybėmis): "Gerbiu ir vertinu M. Shyamalano stilių ir įdirbį. Jo originalumas negali nežavėti. Man patiko abu jo filmai - tiek "Šestasis pojūtis", tiek "Nepalaužiamasis". Lauksiu kito šio režisieriaus darbo."

Pagrindis filmo “Nepalaužiamasis” herojus Davidas Dunnas (akt. Bruce’as Willisas) akivaizdžiai nėra patenkintas savo gyvenimu, jis blaškosi ir nesupranta, ką daro gyvenime ir kur tai veda. Jį persekioja jausmas, kad jo gyvenime kažko trūksta ir tas kažkas yra labai paslaptingas dalykas. Davidas Dunnas nepatenkintas ir savo darbu – futbolo stadiono apsaugiečio pareigomis.

Traukinio katastrofa pakeičia Davido Dunno gyvenimą. Pasirodo, jog tai buvo daugiau negu vien tik nelaimingas atsitikimas. Režisierius M. Night Shyamalas vėl sugebėjo taip sunarplioti istoriją, kad intriga išliks iki pat pabaigos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją