Šaltinis pasakoja: „Tai svarbūs vaidmenys jiems abiem. Ji tikrai gali įsijausti į Hillary, palaikančios savo neištikimą vyrą, vaidmenį.“

Buvusiam prezidentui iškilo grėsmė, kai jis buvo apkaltintas dėl nesantuokinių ryšių su Monica Lewinsky 1995-1997 m. Pranešama, kad Dennisas Quaidas norėdamas gauti šį vaidmenį, pralenkė kitus keturis žinomus aktorius – Russellą Crowe‘ą, Philipą Seymourą Hoffmaną, Alecą Baldwiną ir Timą Robbinsą.

„Special Relationship“ bus paskutinis Peterio Morgano politinės trilogijos filmas. Pirmieji filmai buvo „The Deal“ (apie Tony Blairo atėjimą į valdžią Didžiosios Britanijos leiboristų partijoje) ir „The Queen“ (kurio pagrindinė tema – Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos reakcija į Princesės Dianos mirtį).

Filmas „Special Relationship“ bus P. Morgano režisūros debiutas.

Filme taip pat pasirodys Michaelas Sheenas, kuris vaidins buvusį Didžiosios Britanijos ministrą pirmininką Tony Blairą, vis labiau nusiviliantį B. Clintonu, šio dėmesiui krypstant nuo politikos link jo asmeninės krizės.

„Special Relationship“ liepos mėn. bus pradėtas filmuoti Didžiojoje Britanijoje ir JAV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją