Nors Amerikos Kino meno ir mokslo akademijos vadovai, atsižvelgdami į žvaigždžių susirūpinimą dėl karo Irake paskelbė šiųmetę ceremoniją būsiant ramesnę, daugelis menininkų laikosi nuomonės, kad jos apskritai nevertėtų rengti. Kai kurios žvaigždės mano, kad šiemet žengdamos raudonuoju kilimu jos gali pasirodyti kaip "lengvabūdės".

Iki savaitės pabaigos tikimasi sulaukti daugiau atsisakymų atvykti į ceremoniją.

W.Smitho biografas Stanas Rosenfeldas (Stanas Rozenfeldas) teigia: "Willas jautė, kad pasaulyje susiklosčius tokiai situacijai, jam būtų nepadoru ten pasirodyti".

Legendinė aktorė M.Streep, nominuota už du filmus - "Adaptacija" (Adaptation) ir "Valandos" (The Hours), sakė, kad jai nesmagu švęsti, kai Amerika kariauja.

Paskalų tinklalapiui "pagesix.com" šaltinis sakė: "Meryl Streep kalba, kad nepasirodys, bet kol kas savo dalyvavimo neatšaukė. Būtų ne kas, jei tai įgautų masinį pobūdį ir žmonės nepasirodytų".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją