Žaviąją „Viki Kristina Barselona“ žvaigždę Scarlett Johansson nuo vasario 20 d. išvysime jausmingoje ir linksmoje romantinėje komedijoje „Jis – ne tau“.

Tai nuotaikinga istorija apie vyrų ir moterų santykius, apie skirtumus tarp jų ir nesusipratimus. Romantiškus nesusipratimus išprovokuoja intriguojanti situacija, kai viena poros sudedamoji dalis nori, siekia ir įrodinėja, o kita – nežino ir abejoja. Nekviestos ir pageidaujamos meilės aritmetinius ženklus juostoje dėlioja ryškiausios Holivudo žvaigždės, rašoma „Garsų pasaulio įrašų“ pranešime spaudai.

Jennifer Connely yra susituokusi su Bradley Cooperiu (TV serialas "Grožio peilis"), kuris flirtuoja su dainininke Scarlett Johansson, o jai labiau patinka pasimatymai su nekilnojamojo turto agentu Kevinu Connolly, kuriam vis dėlto mielesnė laikraščio redaktorės Drew Barrymore kompanija. Komplikuota? Bet dar labiau viską sujauks Jennifer Aniston pageidavimas susituokti su ilgamečiu širdies draugu Benu Afflecku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją