Jo užnugaryje telkiasi ištikimieji bičiuliai, kuriuos vaidina aktoriai Veniaminas Smehovas, Valentinas Smirinskis ir Igoris Staryginas. Filmą režisavo „D‘Artanjano ir trijų muškietininkų“ režisierius Georgijus Chilkevičius. 10 naujų dainų filmui „Muškietininkai grįžta!“ sukūrė tas pats kompozitorius Maksimas Dunajevskis.

Prie legendinės aktorių ketveriukės jungiasi ir dešimt jaunų, bet ne mažiau žinomų Rusijos aktorių. Tarp jų - Porto sūnų Leoną vaidinantis aktorius, TV laidų vedėjas Dmitrijus Nagijevas, Antonas Makarskis, atliekantis Aramio sūnaus Anri vaidmenį, D‘Artanjano dukrą Žakliną suvaidinusi Lianka Gryu.

„Sau prieš 30 metų užkėlėme aukštą kartelę, kurios šiandien negalime nuleisti ir nuvilti žiūrovų“, - apie pastangas pateisinti žiūrovų lūkesčius ir sukurti pirmtakui nenusileidžiantį filmo tęsinį sako aktorius Igoris Staryginas.

Pasak „Acmefilm“ pranešimo spaudai, jaunosios aktorių kartos atstovai vienbalsiai sutaria, kad jiems vaidmenys filme „Muškietininkai grįžta!“ buvo netikėta ir neįkainojama patirtis, atnešusi daug džiaugsmo. „Liksiu amžinai dėkingas režisieriui už galimybę būti šios pasakos dalimi. Tai buvo pačios geriausios dienos mano gyvenime, mėgavausi kiekviena akimirka filmavimo aikštelėje“, - sakė A. Makarskis.

Nuotykiniame filme didelis dėmesys skirtas autentiškiems kostiumams, aplinkai ir kovų scenoms. Specialiai kino juostai buvo sukurtos identiškos karaliaus Liudviko laikų špagos, o fechtavimosi scenose, kaip ir pirmajame filme, meistriškumą demonstravo buvusios Sovietų Sąjungos fechtavimosi čempionas Vladimiras Balonas.

Filmo „Muškietininkai grįžta!“ istorija prasideda nuo legendinių muškietininkų mirties. Jie iš dangaus stebi savo vaikus ir jų nesėkmingą kovą prieš kardinolą Mazarinį ir už Prancūzijos karalienės garbę. Nuotykiai prasideda, kai muškietininkai išprašo Dievo išleisti juos vienai dienai į Žemę padėti savo palikuonims.

„Muškietininkai grįžta!“ – kino teatruose nuo vasario 6 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją