Kaip rašoma "Aktorių agentūros" pranešime spaudai, filmas kuriamas specialiai "Hallmark" kanalui. Filmą režisuoja Johnas Kentas Harrisonas (jis taip pat yra ir šio filmo scenarijaus bendraautorius). Johnas K. Harrisonas nuo savo karjeros pradžios 1981 metais jau yra pastatęs 22 filmus, taip pat parašęs 14 scenarijų. Jis taip pat yra ir vieno filmo prodiuseris.

Maždaug iš 200 lietuvių ir lenkų aktorių pretendentų į galutinį sąrašą pateko ir 6 lietuviai: Sakalas Uždavinys (režisierius ir aktorius), Valda Bičkutė ("Mažojo teatro" aktorė, taip pat vaidinusi lietuviškoje juostoje "Nereikalingi žmonės", tv seriale „Anastasia“, kt.), Kristina Savickytė ("Dviračio šou", serialas "Nemylimi"), Paulius Čižinauskas (Cezario Graužinio grupės aktorius), Antanas Surgailis (filmai "Karas ir taika", "Kalnietis", "Zero", "Transsiberian"), Gintarė Čepukonytė (laisvai samdoma aktorė).

Lietuvių aktorius atrinko UAB "Aktorių agentūra", už atranką buvo atsakingas Donatas Šimukauskas.

Filmavimus planuojama baigti šių metų gruodžio 22 dieną. Filmą baigti montuoti ir parodyti žiūrovams planuojama 2009 metų vasarą arba rudenį. Filmas bus rodomas per "Hallmark" kanalą, kurį gali matyti ir Lietuvos žiūrovai, turintys kabelinę televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją