Jiems filmavimo aikštelėje talkino visas būrys įžymybių: reperis 50 Cent, aktoriai Carla Gugino („Amerikos gangsteris", „Nuodėmių miestas", „Naktis muziejuje"), John Leguizamo („Įvykis", „Mulen Ružas", „Romeo ir Džiuljeta"), Donnie Wahlbergas („Šeštasis pojūtis", „Pjūklas") ir kiti.

Nekantriai laukiamo rudens kino hito pasaulinė premjera Lietuvoje įvyks rugsėjo 12 dieną, penktadienį, 21 val. kino centre „Forum Cinemas Vingis“.

Pristatys V.Diawara

Renginio metu pristatyti filmą su malonumu sutiko Lietuvos muzikinio pasaulio žvaigždė Viktoras Diawara „Vee“.

Šiam „darbui“ jis pasirinktas neatsitiktinai. Viktoras spaudoje jau minėjo, kad yra De Niro ir Al Pacino gerbėjas, ir, kaip pats sakė, nekantriai laukė šios juostos pasirodymo.

Beje, jis buvo pirmasis Lietuvoje pamatęs šį filmą dar likus savaitei iki pasaulinės premjeros. Savo įspūdžiais jis ir pasidalins su svečiais, penktadienį susirinkusiais į šį neeilinį renginį. Po filmo premjeros klube "Tarantino" įvyks vakarėlis, kurio metu TABAMI No DJ's atliks veiksmo filmų dvasia pulsuojančią programą Kill Kill Kill Session.

„Teisė žudyti“ pasakoja apie du Niujorko detektyvus - Turką (Robert De Niro) ir Rūsterį (Al Pacino) - tiriančius serijinio žudiko įvykdytas žmogžudystės. Maniako taikinys – nusikaltėliai, kuriems pavyko išsisukti nuo teisingumo. Vykdydami tyrimą detektyvai išsiaiškina, kad šie nusikaltimai susiję su jų prieš daugelį metų išspręsta byla. Kyla klausimas: gal tuomet už grotų sėdo nekaltas žmogus? Jei taip, kas yra tikrasis žudikas ir kodėl jis ėmėsi linčiuotojo vaidmens?

Išankstiniai filmo seansai rugsėjo 12 dieną taip pat įvyks Forum Cinemas kino teatre Kaune, bei naujai atidarytame Forum Cinemas „Babilonas“ Panevėžyje.

Lietuvos kino teatrų repertuare filmas pasirodys rugsėjo 19 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją