„Warner Bros“ vadovų manymu, filmo pavadinimas per daug panašus į filmo apie mažąjį burtininką pavadinimą, rašo „The Hollywood Reporter“.

Teismo atstovas patvirtino, kad vyks bylos kino kompanijai „Mirchi movies“ svarstymas. Filmas Indijoje pradedamas rodyti nuo rugsėjo 12 d.

„Iškėlėme bylą prie filmo, pavadinto „Haris Puttaras“, kūrimo ir platinimo prisidėjusioms šalims, – sakė „Warner Bros“ atstovė Deborah Lincoln. - „Warner Bros“ saugo teises į intelektinę nuosavybę.“

Haris – populiarus vardas Indijoje, „puttar“ pandžabų kalba reiškia „sūnų“.

Filmo režisierius – Rajeshas Bajajas ir Lucky’is Kohlis. Harį įkūnyja Zainas Khanas, taip pat juostoje vaidina Bolivudo veteranas Jackie’is Shroffas.

Filmas – apie 10 m. berniuką, kuris su tėvais išvyksta gyventi į Angliją ir yra įveliamas į kovą dėl slaptos mikroschemos.

„Mirchi Movies“ atstovas Munishas Puriis sakė: „Pavadinimą „Haris Puttaras“ užregistravome dar 2005 m. Labai gaila, kad „Warner“ nutarė kreiptis į teismą prieš pat pasirodant filmui. Mano nuomone, mūsų pavadinimas nė kiek nepanašus į pavadinimą „Haris Poteris“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją