Šiemet veiksmo komedijos gerbėjams kompanija „Warner Bros.“ dovanoja „Ieškokit Gudručio!“ kino versiją, kurioje pagrindinius vaidmenis sukūrė garsusis JAV komikas Steve‘as Carellas ir žavioji „Ir velnias dėvi Prada“ žvaigždė Anne Hathaway, rašoma „Forum Cinemas“ pranešime.

Į išankstinius seansus patekti norintys žiūrovai turėtų įvykdyti iš anksto skelbiamas užduotis: merginos į premjerą kviečiamos atvykti apsirengusios kaip superagentės (juoda maža suknelė + aukštakulniai), o vaikinai raginami atrodyti ne prasčiau už... Džeimsą Bondą.

Kad komedija „Ieškokit Gudručio!“ neabejotinai taps besibaigiančios vasaros kino hitu, rodo aktyvi prekyba bilietais į išskirtines premjeras. Nenorintys likti prieš seansą už durų, kviečiami bilietus rezervuoti bei įsigyti kuo anksčiau.

Komedijos “Ieškokit Gudručio!” premjeros vyks:

Vilniuje, kino centre „Forum Cinemas Vingis“ rugpjūčio 12 d. 19.30 val.

Kaune, kino teatre „Forum Cinemas“ (Akropolis) rugpjūčio 13 d. 19 val.

Marijampolėje, kino teatre „Spindulys“ rugpjūčio 14 d. 20 val.

Šiauliuose, kino teatre „Saulė“ rugpjūčio 15 d. 19.20 val.

Palangoje, kino teatre „Naglis“ rugpjūčio 16 d. 19 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją