Jungtinių Amerikos valstijų didmiesčio Niujorko žiūrovams šis miuziklas bus pristatytas tik liepos 16 d. - viena diena vėliau, nei Lietuvos žiūrovams.

Studijai „Universal Pictures“ priimti tokį sprendimą nebuvo sunku – jiems tereikėjo išgirsti apie Lietuvos žiūrovų simpatijas teatre atliekamam miuziklui „Mamma Mia“.

Liepos 15 d. sostinės kino centras „Forum Cinemas Vingis“ publiką pasitiks pasipuošęs gėlių žiedais — vasariškiausio miuziklo „Mamma mia!“ atributais. Žiūrovai taip pat yra kviečiami laikytis šios išskirtinės premjeros aprangos kodo ir į kiną ateiti apsirengus gėlėtais vasariškais drabužiais.

Šventinę nuotaiką dar labiau paryškins populiarios ABBA melodijos, gėlių žiedais kvepiančių aromatų pristatymas ir mielos kiekvienam skirtos dovanėlės.

Žiūrovų taip pat laukia staigmenos, jeigu jie išmoks ir padainuos ABBA dainą „Mamma mia!“ arba ateis į kiną jei ne su trimis, tai bent su dviem tėčiais. Juk filmo siužetas būtent ir pasakoja apie tai, kaip nuotaka į savo vestuves pasikvietė tris buvusius savo mamos meilužius, nes nežinojo, kuris yra tikrasis jos tėvas.

Panaši šventinė nuotaika iš Vilniaus persikels į premjeras kituose miestuose:

liepos 16 d. „Mamma mia!“ premjera įvyks Kaune,

liepos 17 d. — Marijampolėje,

liepos 18 d. — Šiauliuose.

Kaip ir sostinėje, šių miestų gyventojams bus suteikta proga pirmiems pamatyti ir išgirsti, kaip legendinės grupės ABBA hitus atliko beveik niekada lig šiol nedainavusios ryškiausios kino žvaigždės: Meryl Streep, Pierce‘as Brosnanas, Colinas Firthas, Amanda Seyfried, Julie Walters ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją