Filme „Ketverios vestuvės ir vienerios laidotuvės“ įsipareigojimų bijantį Charlesą vaidinantis Hugh Grantas – ketvirtas geriausių aktorių sąraše.

Sudalyvavęs ketveriose vestuvėse ir vieneriose laidotuvėse jo herojus Charlesas suvokia, kad myli Carrie (akt. Andie MacDowell).

Richardo Curtiso 1994 m. sukurta romantinė komedija surinko 22 proc. apklausos dalyvių balsų ir vos 1 proc. aplenkė „Life of Brian“.

Filmas apie Škotijos narkomanus „Trainspotting“ surinko 15 proc. balsų ir atsidūrė trečioje vietoje.

„Life of Brian“ – komedija su religine tematika pasirodė 1979 m. ir tuo metu sulaukė prieštaringų vertinimų.

„Casino Royale“, kuriame Jamesą Bondą vaidiną Danielis Craigas, surinko 10 proc. balsų ir atsidūrė ketvirtoje vietoje, o Guy Ritchie filmas „Lock, Stock and Two Smoking Barrels“ („Lok, stauk arba šauk“) – penktoje, surinkęs 8 proc. balsų.

Į geriausių filmų dešimtuką taip pat pateko „Lawrence of Arabia“ (8 proc. balsų), „Withnail and I“ (5 proc.), „Atpirkimas“ (Atonement) (4 proc.), „The Wicker Man“ (4 proc.) ir „Get Carter“ (3 proc.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją