„Tamsos riteryje“ bejausmį žudiką - psichopatą įkūnijo Heathas Ledgeris, o darbas prie šio personažo buvo psichologiškai sudėtingas ir fiziškai alinantis, rašoma „Garsų pasaulio įrašų“ pranešime spaudai.

Aktorius sausio mėnesį buvo rastas negyvas savo bute Niujorke. “Tamsos riterio” filmavimo darbai buvo tik ką užbaigti.

Paskutinis Holivudo žvaigždės projektas kino teatruose pradedamas rodyti liepos 25 d., bet JAV kino kritikai jau dabar giria aktoriaus darbą. Žurnalo „Rolling Stone“ autorius Peteris Traversas Ledgerio Džokerį vadina “pamišusiu, nesveikai aršiu, kraupiu ir tobulu”.

„Šis vaidmuo yra amžinas“, - sako kritikas. Jis įsitikinęs, kad Heathas Ledgeris po mirties bus apdovanotas “Oskaro” statulėle. Tai būtų pirmas kartas, kai “Oskaras” įteikiamas aktoriui po jo mirties nuo 1976 m. Tada statulėlė buvo įteikta Peteriui Finchui už juostą „Network“.

Fantastiniame veiksmo filme „Tamsos riteris“ („The Dark Knight“) pasakojama apie paslaptingą žmogų-šikšnosparnį (Ch. Bale‘as), kuris meta iššūkį nusikaltėlių pasauliui ir tampa vilties ir teisingumo simboliu korupcijoje skendinčiam miestui. H. Ledgerio herojus Džokeris taps bebaimiu bankų grobiku, kuris sukels paniką mistiniame Gotamo mieste.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją