Vyrą užplūsta vizijos, jį nukeliančios į laiką, kuriame niekada negyveno. Aktorius suvokia save, kaip realiai gyvenusį berniuką, kuris buvo partizanas. Tai paveikia vyrą. Teatro grimerė (Rūta Staliliūnaitė) pataria Aktoriui kreiptis pas Senį (Algimantas Masiulis).

„Filmas mums primena, kad prieš tai gyvenusiųjų žmonių mintys ir poelgiai tebedaro įtaką ir lemia mūsų dabartinį gyvenimą. Norėdami ką nors iš esmės pakeisti dabartyje, mes ne tik turime suvokti praeities klaidas, bet ir privalome jas ištaisyti. To nepadarę, negalime tikėtis nugalėti mus nūdien kamuojančių sunkumų. Bet argi galima ištaisyti praeityje gyvenusiųjų pirmtakų klaidas?“ (iš J.Vaiškūno straipsnio“Partizaninis kinas!”)

Pagrindinius vaidmenis atlieka Gediminas Storpirštis, Algimantas Masiulis, Birutė Mar, Rūta Staliliūnaitė, Darius Auželis, Sergejus Jovaiša.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją