Kaip rašo "Ananova.com", ketvirta vieta atiteko Harrisonui Fordui, penktoje atsidūrė Seanas Conneris, o šešta vieta atiteko 1979 metų mirusiam Johnui Weinui.

Kaip aiškina ekspertai, nemažos įtakos publikos numylėtinių rinkimams turėjo paskutinis T.Hankso vaidmuo filme "Kelias į pražūtį" ("The Road to Perdition"). Šis filmas vadinamas vienu iš pagrindinių pretendentų į prestižinį JAV kino akademijos "Oskaro" apdovanojimą.

2001 metais mėgstamiausiais amerikiečių aktoriais buvo pripažinta Julia Roberts ir Tomas Hanksas.

Mėgstamiausiems amerikiečių aktoriams, televizijos žvaigždėms ir muzikantams skiriamas prestižinis apdovanojimas "U.S. People's Choice Awards". Pagal praėjusių metų rezultatus, geriausios aktorės apdovanojimas atiteko J.Roberts, tuo tarpu T.Hanksas buvo pripažintas geriausiu aktoriumi.

Be to, žurnalas "The Hollywood Reporter" pavadino T.Hanksą, J.Roberts ir Tomą Cruise'ą aktoriais, garantuojančiais sėkmę bet kuriam filmui, ir populiariausiais Holivudo žmonėmis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją