Anot jo, viskas priklauso nuo filmo populiarumo, o jis pats idėjų tęsiniui nestokoja, rašoma „Forum Cinemas“ pranešime spaudai.

„Savo galvoje jau turiu kitus du filmus. Esu pasiruošęs juos pradėti kurti ir žinau, kad panašiai jaučiasi ir aktoriai. Dabar nuo filmo kūrėjų jau niekas nebepriklauso, nuo skaitytojų – taip pat. Žinau, kad žmonės, kurie dvejus metus atidžiai sekė juostos kūrimą, eis pasižiūrėti „Geležinio žmogaus“. Galbūt jie filmą pažiūrės du kartus, dėl ko esu jiems labai dėkingas. Jeigu visi eis pasižiūrėti filmo, jeigu jis bus sėkmingas, esu tikras, kad kompanija „Marvel“ sutiks kurti antrą dalį“, - minčių apie galimą tęsinį ir netgi trilogiją neatmetė „Geležinio žmogaus“ režisierius.

Kalbama, kad jeigu finansiniai „Geležinio žmogaus“ rezultatai bus sėkmingi, antrąją dalį žiūrovai gali tikėtis išvysti 2010 metais.

Visiškai tikėtina, kad tokiu atveju pagrindinį vaidmenį vėl atliktų Robertas Downey‘us jaunesnysis. Pasak šaltinių, aktoriaus treneris yra pasiruošęs vėl pradėti treniruotes, kad jau po 5 mėnesių R. Downey‘us galėtų apsivilkti sunkų ir stilingą Geležinio žmogaus kostiumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją