Su projektu dirbs kompanija „Stone Village Pictures”, kuriai vadovauja prodiuseris Scottas Steindorffas. Jo paskutinis darbas buvo Gabrielio Garcia Marquezo romano „Meilė choleros metu“ ekranizacija.

Teigiama, kad, be A. Pacino, juostoje vaidins Danny DeVito, Johnas Malkovich‘ius, Mattas Damonas, Nicolas Cage‘as.

Kitaip tariant, toks aktorių sąrašas filme – bet kurio režisieriaus svajonė.

Į režisieriaus kėdę gali atsisėsti Francis Fordas Coppola arba Robertas Zemeckis. Be to, savo dalyvavimą projekte jau pavirtino didžiausios Holivudo kino studijos kaip „Universal“, „Paramount“, „Dreamworks“ ir „Warner Bros.“.

Filmo biudžetas gali siekti nuo 100 iki 110 mln. dolerių. Tiesa, jeigu viskas vyks, kaip suplanuota, ir filmuotis sutiks visi išvardinti aktoriai, biudžetas gali išaugti net keletą kartų.

Projektui vadovaus Bruce‘as Economou, kuris apie nusimatomą darbą sakė: „Romaną ekranizuoti reikia labai atsargiai. Tai tam tikras iššūkis filmų kūrėjams“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją