„Kai tik atsirado galimybė pristatyti filmą Prezidento dienos savaitgalį, mes pasinaudojome šia proga,“ – pasakė „MGM“ produkcijos platinimo prezidentas Clarkas Woodsas, turėdamas omenyje „Universal Pictures“ nutarimą nukelti filmo „Žmogus-vilkas“ premjerą į balandžio 3 d.

„Valkyrie“ yra tikra vokiečių karininko, mėginusį nužudyti A. Hitlerį, istorija. Karininką vaidina T. Cruise‘as. Vokietijos vyriausybė iš pradžių uždraudė filmuoti Berlyne, kur įvyko ši istorija ir sąmokslininkams buvo įvykdyta mirties bausmė. Vėliau ji pakeitė savo poziciją – po kelis mėnesius trukusių diskusijų, iš dalies susijusių su scientologų tikėjimu, kurį išpažįsta Tomas Cruise‘as.

Kai kurie kadrai, nufilmuoti konkrečiose realių įvykių vietose, vėliau apdorojimo metu buvo sugadinti, tad reikėjo filmuoti iš naujo. Praėjusių metų rugpjūčio mėn. susižalojo 10 statistų, kurie iškrito iš sunkvežimio per filmavimą Berlyne.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją