Grandiozinė premjera filmo, kuris patiks kiekvienam – nuo mažylio iki senuko – pats geriausias pagyrimas ir įvertinimas. Tai ketvirtas, daugiausia pajamų surinkęs filmas per visą kovo mėnesį išleistų filmų istoriją: kartu su pirma ir antra „Ledynmečio“ dalimis, „Robotais“ ir „Hortonu“ „Blue Sky“ studijai priklauso keturios pirmaujančios vietos iš šešių.

Lietuvoje per pirmąjį premjerinį savaitgalį lietuviškai dubliuotą animacinį filmą „Hortonas“ pamatė beveik 30 tūkst. žiūrovų. Garso įrašų studijos „Garso Architektūra” projektų vadovui Benui Sakalauskui „Hortonas“ išskirtinis savo lengvumu ir teigiamomis emocijomis, kurias dažnai pamirštam dėl vis greitėjančio gyvenimo tempo.

„Garso architektūra“ lietuviškai taip pat įgarsino animacinius filmus „La Troškinys“, „Ratai“, „Garfildas 2“, „Simpsonai“ bei „Ledynmetis 2“, rašoma „Forum Cinemas“ pranešime.

„Hortonas“ užima antrą vietą pagal per premjerinį savaitgalį uždirbtus pinigus iš visų trijų Dr. Seuss ekranizacijų: 2000 m. kalėdinė pasaka „Kaip Grinčas Kalėdas vogė“ surinko 55 mil. dolerių, o 2003 m. fantastinė nuotykių komedija „Katinas su skrybėle“ – 38,3 mil. dolerių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją