„Šis konkursas skirtas ne kino profesionalui, o kino mėgėjui, - teigia kino platinimo kompanijos „Acmefilm“ vadovas Žilvinas Naujokas. - Mūsų tikslas buvo paskatinti filmais besidomintį žmogų ir užkrėsti jį Kanų virusu. Nes būtent šiame festivalyje galima pirmiems pamatyti įdomiausius žinomų ir dar tik atrandamų režisierių kūrinius, o gatvėje netikėtai susitikti Jimą Jarmuschą ar Quentiną Tarantino“.

Dizaineriui, kuris tarp savo mėgiamiausių režisierių įvardino ir Kanų „Auksine palmės šakele“ apdovanotus kino meistrus, „Acmefilm“ dovanoja prestižinio festivalio akreditaciją, su kuria galės žiūrėti visus festivalio filmus, bilietą, ir garantuoja puikias gyvenimo sąlygas.

A.Pogrebnojus nugalėjo kitus konkurse dalyvavusius įžymius kino mėgėjus – didžėjų ir grupės „G&G Sindikatas“ narį Mamania, šou verslo atstovą Egmontą Bžeską ir žavią grupės „69 danguje“ dainininkę Kariną Krysko.

DELFI skaitytojai turės galimybę pirmieji sužinoti apie Aleksandro Pogrebnojaus kelionės Kanuose įspūdžius ir skaityti jo išvykos dienoraštį jau gegužės mėnesį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją