Holivudo žvaigždė prisipažino, kad dėl pernelyg ekstravagantiškų veiksmo scenų prieš 20 metų pastatytas trečiasis filmas apie kareivį Rembo jam nepatiko: „Kas per mėšlas buvo „Rembo III“! Žiūrovams pirmasis filmas apie Vietnamo karį patiko labiau, nes buvo gerokai paprastesnis. Aš iš to pasimokiau - ketvirtasis Rembo filmas gerokai stipresnis už ankstesnius. Tai geriausias mano sukurtas darbas. Jis man labai daug reiškia“.

Jau pasitvirtino gandai, kad Sylvesteris Stallone galutinai nusprendė filmuoti penktąjį filmą apie legendinį karo veteraną Džoną Rembo, rašo „Garsų pasaulio įrašai“.

„Penktasis filmas bus kiek kitokio žanro. Tai nebus vien karinis filmas. Šiek tiek paeksperimentuosiu su herojais“, - teigė aktorius ir režisierius Sylvesteris Stallone.

Nuo balandžio 25 d. superherojus Džonas Rembo vėl sugrįžta į kino ekranus koviniame veiksmo filme „Rembo IV“. Šį kartą filmo veiksmas žiūrovus perkelia į pavojingą Birmą, kur beveik 60 metų tęsiasi vienas ilgiausių ir nuožmausių žmonijos istorijoje pilietinių karų. Vietnamo veteranas Džonas Rembo skuba į pagalbą humanitarinės misijos dalyviams Birmoje, kurie pateko į siautėjančių kariškių nelaisvę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją