Būtent garsiajame Kanų kino festivalyje gegužės 18 dieną įvyks ilgai laukto bendro Steveno Spielbergo, George‘o Lucaso ir Harrisono Fordo filmo seansas. Tiesa, iki oficialios premjeros visame pasaulyje, o taip pat ir Lietuvoje laukti teks ne tiek ir daug – iki gegužės 23 dienos.

Nuotykių juostoje „Indiana Džounsas ir krištolinės kaukolės karalystė“ be visiems įprasto Harrisono Fordo veido žiūrovai taip pat išvys Cate Blanchett, Johną Hurtą, Ray‘ų Winstone‘ą, jaunąjį Shia LaBeoufą ir senesnės kino kartos atstovę Karen Allen, rašoma „Forum Cinemas“ pranešime.

Šiuo metu režisierius Stevenas Spielbergas filmą montuoja, jam taip pat kuriamas garso takelis, taigi net pirmieji kadrai iki šiol niekam neparodyti. Tačiau akivaizdu, kad kultinio nuotykių filmo atgimimas padėjo S. Spielbergui atgaivinti ryšius su Kanų kino festivalio organizatoriais. 1974-aisiais laimėjęs jame apdovanojimą už scenarijų juostai „Cukraus šalies ekspresas“, režisierius paskutinįkart Kanuose pristatė tik 1982 m. filmą „E.T.“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją