„Aš dėl vaidmens neapsinuoginčiau. Vaidinti apsirengus drabužiais – tai yra vaidyba. Vaidinti be drabužių – tai vadinama dokumentika“, - skambiai savo tiesas paaiškino Julia Roberts.

Tiesa, nors ir ne nuogą, bet ir ne visiškai apsirengusią ją galima pamatyti biografinėje dramoje „Čarlio Vilsono karas“, rašo „Forum Cinemas“. Vienoje iš filmo scenų aktorė vilki tik seksualų bikini.

Tačiau pati keturiasdešimtmetė Julia Roberts savo išvaizdą vertina blaiviai ir sako ne itin pasitikinti savo patrauklumu.

„Esu per aukšta, kad būčiau mergina. Nepavadinčiau savęs ir moterimi. Manau, esu tarpinis variantas tarp jaunos mergaitės ir bobos“, - savikritiškai save įvertino Julia Roberts.

Kongresmeno, turtuolės ir CŽV agento pastangos padėti prieš sovietus kovojančiam Afganistanui – biografinėje juostoje „Čarlio Vilsono karas“, kuri Lietuvoje startuos vasario 8 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją