„Forum Cinemas“ oateikia keletą įdomių faktų, įrodančių šių 1958 metais sukurtų burundukų įtaką šiuolaikinei kultūrai:

· 2000 m. režisieriaus Camerono Crowe‘o sukurtas filmas „Žingsnis iki šlovės“ prasideda skambant burundukų dainai „The chipmunk song“.

· Pankroko grupė Vengrijoje pasivadino „Alvin es a Mokusok“ pavadinimu, vengriškai reiškiančiu „Alvinas ir burundukai“.

· Iš animacinių burundukų pasišaipė ir kultinio serialo „Simpsonai“ kūrėjai. Epizode „Homerio kirpyklos kvartetas“ savo dainą įrašė grupė, pasivadinusi „Melvinas ir voverės“.

· „Grammy“ apdovanojimo laureatė, dainininkė Jaci Velasquez kartu su šauniaisiais burundukais atliko naują jų „The chipmunk song“ versiją ir įtraukė į savo kalėdinių dainų albumą.

· Burundukus pažįsta netgi legendinio serialo „Draugai“ herojai. Kai Rosas paklausė Čandlerio, ar jis žino, kas yra Karlas, Čandleris atsakė: „Mmm... Alvinas... Saimonas.... Teodoras... Ne, nežinau.“

· Praėjusiais 2006-aisiais prieš Kalėdas rodytoje populiarioje laidoje „Saturday Night Live“ dainininkas Justinas Timberlake‘as su trim „SNL“ nariais, apsirengusiais kaip Alvinas, Saimonas ir Teodoras, atliko dainą „The Christmas song“.

· Seriale „Pokemonai“ komanda „Raketa“, norėdama suklaidinti pokemonus, nusprendžia įkvėpti helio. Kai dėl helio suplonėja jų balsas, vienas serialo veikėjas sušunka: „Kas nutiko mano balsui? Kalbu kaip vienas iš burundukų!“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją