Diskusiją „XX a. kino figūra: Ingmaras Bergmanas“ ves kino kritikė Izolda Keidošiūtė. kultūros kritikas Karolis Klimka moderuos diskusiją tema “Vemti krauju ant Holivudo šlovės tako: “Baltijos regionas”, prostitucija ir smurtas D.Lyncho “Vidaus imperijoje”.

Šis renginių ciklas skirtas norintiems padiskutuoti, pasigilinti į kino kalbą, naujai pažvelgti į matytus filmus ar tiesiog gyvai pasidalinti mintimis apie mūsų ekranus pasiekusius kino „grandus“. Renginių metu patys filmai rodomi nebus, tad į juos kviečiami jau suspėjusieji šios filmus pamatyti.

Pasak pranešimo spaudai, diskusijų ciklas vyks „Meno avilio“ Mediatekoje įsikūrusioje Vilniaus g. 39. Šį rudenį vėl duris lankytojams atvėrusioje Mediatekoje kaupiama literatūra apie kiną bei kitas vizualines medijas ir filmų kolekcija.

Filmus – nuo klasikos iki naujausių kino bei videomeno kūrinių – galima pasižiūrėti tam įrengtuose peržiūrų postuose arba juodajame „Kino kube“. Mediateka aktyviai veikia ir kaip atvirų diskusijų erdvė.

Tad ciklo rengėjai kviečia nepalikti įpūdžių apie filmus kino teatre bei keletui penktadienio vakarų perkelti juos į diskusinę Mediatekos erdvę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją