Juostos režisierius Shekharas Kapuras, po ilgos pertraukos vėl nusprendęs grįžti prie šios legendinės moters gyvenimo, naujame filme „Elžbieta: aukso amžius“ įkalbėjo jame vaidinti tuos pačius aktorius Cate Blanchett, Geoffrey’ų Rushą, prie kurių prisijungė puikus britų aktorius Clive‘as Owenas.

Pasak „Forum Cinemas“ pranešimo, „Elžbieta: aukso amžius“ prasideda tuo karalienės valdymo laikotarpiu, kuomet visi trokšta užimti sostą, o aplink valdovę verda intrigos bei išdavystės. Netrūksta ir išorinių problemų: Ispanijos karalius Filipas II siekia užkariauti Angliją ir paversti ją katalikiška šalimi.

Besiruošdama mūšiui su Ispanija, karalienė (akt. C. Blanchett) susipainioja savo jausmuose. Iš vienos pusės ją kamuoja karališki įsipareigojimai, iš kitos – netikėtai suliepsnoję jausmai serui Valteriui (akt. C. Owenas)...

„Elžbieta: aukso amžius“ – tai pritrenkiantis pasakojimas apie didingą istorijos laikmetį, apie moterį, tuo pat metu sugebėjusią būti ir valdove, ir meiluže. Tai juosta apie istorinę asmenybę, kurios vardas su didžiule pagarba iki šiol tariamas ne tik Jungtinėje Karalystėje, bet ir visoje Europoje bei Vakarų pasaulyje.

Pritrenkianti kostiuminė istorinė drama „Elžbieta: aukso amžius“ kinuose pradedama rodyti nuo gruodžio 7 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją