„Kusturicos išpuoselėtame kaime nuolat vyrauja fantastiška atmosfera ir puiki nuotaika, kuri neleidžia vietiniams nuobodžiauti. Ten gyvena linksmi, išradingi, švelniai pasiutę ir savimi patenkinti žmonės. Jie mėgsta energingą čigoniško stiliaus muziką, nepasiduoda tinginystei, neprisileidžia ciniškai smurtaujančių nusikaltėlių ir moka suregzti skausmingus spąstus nepageidaujamiems svečiams. Išskirtinį vaidmenį bosniškai serbiško kaimo scenoje turi mums visiems gerai pažįstami gyvūnai, kurie mėgaujasi neapribota laisve, drąsiai užeina į namus ir nerizikuoja tapti šventinės vakarienės patiekalu. Tai magiškomis spalvomis nudažyta, saulės spindulių nutvieksta, beprotiškais pokštais praturtinta ir kruviniems žiaurumams atspari vietelė kalvotoje teritorijoje su keliais gražiais medžiais, kurioje miela, gera ir saugu gyventi“, - taip E.Kusturicos filmuose vaizduojamą kaimą apibūdina kino apžvalgininkas Edvinas Pukšta.

Jūs su šeima ritinėjate Velykinius margučius? Padedate seneliui nešti malkas? Melžiate karvutę? O gal važinėjatės traktoriumi po laukus? Visus spalvingus kaimo vaizdelius, pagardintus nuotaikinga muzika siųskite adresu konkursai@acme.lt iki lapkričio 20 d.

REIKALAVIMAI:

Video trukmė: iki 2 min;

Video dydis: iki 10 MB;

Video formatas: avi, wmi, mpeg 1, mpg 4;

Dėmesio! Įžeidžiantys, necenzūriniai ir nekultūringi video nebus publikuojami!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją