Talentingoji vaikų trijulė - H.Potterį vaidinantis Danielis Radcliffas ir jo draugus Hermioną ir Roną vaidinantys Emma Watson bei Rupertas Grintas - netrukus ekranuose pasirodys antrojoje filmo dalyje "Haris Poteris ir paslapčių kambarys" ("Harry Potter and the Chamber of Secrets").

"Jeigu mėgčiau lažintis, sakyčiau, kad jie liausis filmuotis po trečiojo filmo", - sakė režisierius, pagyręs jaunąsias žvaigždes, tačiau pareiškęs, kad joms gali prireikti pertraukos po trijų juostų filmavimo iš eilės.

Jaunieji britai trečią kartą burtininkus vaidins pagal trečiąją rašytojos Džoanos Rouling (Joana Rowling) knygą "Azkabano kalinys" ("The Prisoner of Azkaban"). Juosta bus pradėta filmuoti kovo mėnesį ir ekranuose pasirodys 2004 metų birželį.

Ch.Columbus, kuris režisavo du pirmuosius filmus apie H.Potterį, nusprendė nesiimti trečio projekto, sakydamas, kad išseko ir pavargo, bei nori praleisti daugiau laiko su šeima. Tačiau filmuojant trečiąjį filmą jis kasdien bus aikštelėje, kaip juostos prodiuseris.

Joana Rowling parašė keturias knygas apie mažąjį burtininką, kitais metais turėtų pasirodyti penktoji. Pirmoji iš keturių H.Potterio knygų buvo parduota 175 milijonų egzempliorių tiražu visame pasaulyje.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją