„Mes, moterys, manome, kad prostitutės tamsiąją vyrų prigimties dalį pažįsta geriau negu mes. Jos turbūt netgi žino viską, ką reiktų žinoti apie vyrus“, - sakė aktorė. Pasak GPI pranešimo, Monica Bellucci jau buvo sukūrusi parduodamos moters vaidmenį, o naujame stilingame veiksmo filme „Susišaudymas“ (Shoot Em Up) vaidina sumanią prostitutę Dairy Queen, kuri įtraukiama į painią istoriją ir yra priversta nuo nusikaltėlių gelbėti ne tik naujagimį, bet ir save.

Na, o jei filmo centre – prostitutė ir kūdikis, ko reiktų dar? Teisingai – tikro vyro! Vienišą keršytojo personažą „Susišaudyme“ sukūrė moterų širdis tankiau plakti priverčiantis britas Clive Owenas, filme vaidinantis paslaptingą žmogų su neaiškia praeitimi ir kuriam tenka nelengva užduotis nuo nusikaltėlių kulkos gelbėti žavią moterį ir vaiką. Gražių aktorių, meilės scenų ir veiksmo šiame filme tikrai netruks.

„Susišaudymas“ mūsų šalies kino ekranuose - nuo spalio 26 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją