Į filmo premjerą Vilniuje pakviestas atvykti ir Anicetas Bytautas – Rokiškio rajono gyventojas, savo laukuose taip pat radęs paslaptingus ratilus, kurių kilmė iki šiol nebuvo atskleista. P. Bytautas pasakojo, kad keistu reiškiniu jo žemėje domėjosi žurnalistai, rašę apie tai straipsnius Lietuvos spaudoje, tačiau nuoseklesni tyrimai nebuvo atlikti.

Mistiniais filmais “Šeštasis pojūtis” ir “Nepalaužiamasis” pagarsėjusio režisieriaus M. Night Shyamalano psichologinis, mistinis trileris “Ženklai” su Melu Gibsonu sėkmingai startavo ir buvo žiūrimas JAV bei Europos kino teatruose. Režisierius M. Night Shyamalanas pasakoja, kad kuriant filmą jam labai svarbi pati filmo idėja – ji turi atitikti prasmingumo, įtampos, emociškumo ir žmogiškumo kriterijus, o taip būti universali ir vienodai svarbi kiekvienam žiūrovui, gyvenančiam Indijoje, Japonijoje ar Pensilvanijoje.

Indų kilmės režisierius labai mėgsta Alfredo Hičkoko kūrybą, kurios įtaka jaučiama ir naujajame filme “Ženklai”.

Filmo “Ženklai” įvykiai sukasi Jungtinės Amerikos Valstijose. Viskas, ką fermeris Grehemas Hessas (vaid. Melas Gibsonas) žinojo apie pasaulį, pasikeičia, kai jo kukurūzų laukuose atsiranda paslaptingas didžiulis ženklas – milžiniško dydžio apskritimai, sujungti linijomis. Ženklas panašus į didžiulį hieroglifą, tačiau iš kur jis? Ką jis reiškia? Atsakymas į šią mįslę pakeis Grehemo, jo brolio ir vaikų gyvenimus visam laikui. Mistinis trileris “Ženklai” nuo spalio 11 d. rodomas didžiausiuose Lietuvos kino teatruose: “Akropolio kinas”, “Vingis”, “Planeta”, “Žemaitija", “Saulė”.