Studentams profesorius pristatys net trims „Oskarams“ nominuotą režisieriaus Peterio Webberio filmą "Mergina su perlo auskaru", pastatytą pagal to paties pavadinimo Tracy Chevalier romaną. L. Donskis, pasak pranešimo spaudai, supažindins žiūrovus su filmo siužetu, pasidalins prisiminimais apie romano autorę T. Chevalier, kalbės apie dailininką Vermeerį Delftietį (1632-1675), kurio drobėje ir gimė mergina su perlo auskaru.

Praėjusiais mokslo metais studentams L. Donskis pristatė net 10 garsių pasaulio filmų, tarp jų W. Alleno "Annie Hall" ir "Bananus", L. Cavani "Naktinį portje", W. Wenders "Dangų virš Berlyno" ir "Buena Vista Social Club", F. Zeffirelli "Traviatą", B. Fosse "Visas tas džiazas", M. Antonioni "Kaleivį" ir kitus kino šedevrus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją