Filme „Manęs ten nėra“ vaidinanti Holivudo žvaigždė Cate Blanchett Venecijos kino festivalyje buvo apdovanota kaip geriausia aktorė. Prieš dvejus metus Venecijos „Auksinį liūtą“ ir „Oskarą“ Angui Lee atnešė dramą apie dviejų kaubojų meilę „Kuprotas kalnas“, rašoma „Acme“ pranešime spaudai. Šiemet jo trileris „Geismas, atsargumas“ ir vėl priviliojo sėkmę ir patį svarbiausią festivalio apdovanojimą – „Auksinį liūtą“.

Trileryje “Geismas, atsargumas“ pasakojama apie jaunų aktorių idealistų trupę, organizuojančią pasikėsinimą į su japonais bendradarbiaujantį Kinijos valdžios atstovą. Pagrindinė filmo herojė moteris stengiasi įsilieti į priešininkų stovyklą naudodamasi savo grožiu, kūnu ir seksualumu. Filmo premjera Lietuvoje – jau gruodžio mėnesį.

Biografinė drama „Manęs ten nėra“ pasakoja dainininko Bobo Dylano gyvenimo istoriją. Juostoje vaidina žinomi Holivudo aktoriai Richardas Gere‘as, Heathas Ledgeris, Christianas Bale‘as, Charlotte Gainsbourg ir kiti. Drama stengiasi perteikti žinomą dainininką skirtingais jo gyvenimo laikotarpiais. Juostą „Manęs ten nėra“ kartu su Venecijoje geriausios aktorės apdovanojimu įvertinta Cate Blanchett Lietuvos žiūrovai išvys jau sausio viduryje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją