Sausio mėnesį ji prieš J. Apatow ir kino studiją „Universal pictures“ pradėjo teismo procesą.

„Ir filme, ir knygoje pasakojama istorija apie vienos nakties nuotykį ir po jo einančius 9 mėnesius. Puiku. Tačiau labiausiai mane supykdė tai, kad filmo herojė Elison dirba perspektyvia televizijos žurnaliste. Knygoje aš pati buvau perspektyvi laikraščio reporterė!“ – piktinosi rašytoja.

Pats režisierius mestus kaltinimus griežtai neigia ir tvirtina, kad filme ir knygoje yra papasakotos visiškai skirtingos istorijos, rašo „Forum Cinemas“.

„Knyga pasakoja apie moterį, kuri per savo sužadėtuvių vakarėlį pastoja nuo mylimo sužadėtinio. Filmo istorija visiškai priešinga: čia ambicinga jauna moteris pastoja nuo žolę rūkančio nesubrendėlio, kurie, sužinoję didžiąją naujieną, nusprendžia pažinti vienas kitą. Bet kas, perskaitęs knygą ir pamatęs filmą, pasakys, kad tai skirtingi pasakojimai apie tą pačią patirtį“, - kaltinimus plagiatu atmeta komedijos „Užkibo“ režisierius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją