Autokino uždarymo proga šį šeštadienį bus rodomi filmai „Iš Dievo nieko naujo“ ir specialus 2002 metų filmo „Vampyrų karalienė“ seansas. Pastarojo filmo, kuriame savo paskutinį vaidmenį sukūrė pernai lėktuvo katastrofoje žuvusi dainininkė ir aktorė Aaliyah, Lietuvos kino teatruose neplanuojama demonstruoti, todėl seansas autokine taps pirmąja ir paskutine galimybe pamatyti šią juostą.

Sekmadienį, rugsėjo 29 dieną, autokinas F1 savo žiūrovams dovanoja visiškai nemokamą seansą ir demonstruos nesenstančią režisieriaus Billy‘io Wilderio 1959 metų komediją „Džiaze tik merginos“, kuriame savo garsiausius vaidmenis atliko Marilyn Monroe, Jackas Lemmonas ir Tony Curtis.

Praėjusį savaitgalį, nepaisant atšalusio oro, autokine F1 įvyko anšlaginiai filmų „Greiti ir įsiutę“ bei „Traukinių žymėjimas“ seansai. Į praėjusį penktadienį vykusį seansą buvo kviečiami rinktis stilingi automobiliai, „Volkswagen Golf“ klubo nariai. Vyko stilingiausių automobilių, didžiausių baudos talonų ir kiti konkursai. Vieno konkurso metu reikėjo prasukant ratus išgauti kiek galima daugiau dūmų. Nugalėjusį automobilį dar apie dvi minutes gaubė tirštas dūmų rūkas, o jo vairuotojas dovanų gavo 1000 litų vertės padangų komplektą.

Ateinantį sekmadienį Vilniuje Plytinės kartodrome autokino uždarymo proga numatoma surengti kartingo varžybas, kuriose dalyvaus autokino ir kino platinimo bendrovių atstovai bei autokino žiūrovai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją