Praradęs mylimą žmogų, trečioje dalyje „Bornas: ultimatumas“ Bornas yra priverstas bėgti nuo dar geriau treniruotų žudikų, tobulesnių technologijų ir kulkų lietaus. Jis suvokia, kad išsigelbėti gali tik išsiaiškinęs, kas jis yra iš tikrųjų. O atsakymai slypi pačioje pradžioje.

Bornas iškeliauja ieškoti pradžios ir atsakymų į savo klausimus, žūtbūt besistengdamas išvengti viso pasaulio, kuris rimtai pasiryžęs ištrinti Borną nuo žemės paviršiaus, rašo „Forum Cinemas“.

Be Matto Damono šiame veiksmo filme taip pat vaidina Julia Stiles („Bornas: sunaikinta tapatybė“, „Bornas: absoliutus pranašumas“, „Lemties ženklas 666“, „Mona Lizos šypsena“), Brianas Coxas („Bornas: sunaikinta tapatybė“, „Bornas: absoliutus pranašumas“, „Troja“, „25-oji valanda“, „Skambutis“, „Lemiamas taškas“), Chrisas Cooperis („Bornas: sunaikinta tapatybė“, „Bornas: absoliutus pranašumas“, „Sirijana“, „Desantininkai“, „Kapotė“, „Patriotas“, „Didieji lūkesčiai“) ir kt.

Paskutinė trilogijos apie Borną dalis „Bornas: ultimatumas“ kinuose startuoja nuo rugpjūčio 24 dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją