Taigi amžiną nevykėlį Homerį dubliuos visiems puikiai pažįstamas Džiugas Siaurusaitis, ne vienerius metus įgarsinantis televizinį serialą „Simpsonai“ ir jau anksčiau dalyvavęs užsienio gamybos animacinių filmų dubliavime (Sidas iš „Srovės nublokšti“, Krešas iš „Ledynmečio 2“ ir kt.).

Pasak „Forum Cinemas“ pranešimo, rūpestingajai Mardžei savo balsą paskolins Vilniaus mažojo teatro aktorė Larisa Kalpokaitė, anksčiau įgarsinusi juostų „Ratai“, „Šarlotės voratinklis“, „Garfildas 2“ herojus.

Neklaužadą Bartą patikėta įgarsinti aktorei Severijai Janušauskaitei, o pavyzdingąją Lizą – Lietuvos nacionalinio teatro aktorei Jurgai Kalvaitytei („Srovės nublokšti“).

Be šių aktorių, kurie pakeis visiems iki skausmo pažįstamus Simpsonų šeimynos balsus, taip pat bus galima išgirsti ne vieno animacinio filmo dubliavime dalyvavusio Algirdo Dainavičiaus, Vytauto Rumšo vyresniojo, Gražinos Urbonaitės, Jurgio Damaševičiaus, Andriaus Paulavičiaus ir kitų aktorių balsus.

„Simpsonų filmo“ premjera Lietuvoje – liepos 27 dieną. Filmą bus galima žiūrėti profesionaliai dubliuotą lietuviškai arba originalo kalba su lietuviškais subtitrais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją