Nors dauguma Simpsonų šeimos gerbėjų gali pamatyti, kad nuogas Bartas filme bus parodytas pirmąkart, tačiau serialo ir filmo kūrėjai teigia, kad tai yra netiesa.

2002 m. žurnale „Rolling stone“ buvo išspausdinta nuogo Barto, tuomet dar kūdikio, nuotrauka, kuri primena grupės „Nirvana“ albumo „Nevermind“ viršelį.

Jam panaudota nuogo, po vandeniu panirusio kūdikio, bandančio pagauti ant kabliuko pakabintą dolerį, nuotrauka. Maža to, nuo 1989 metų, kai televizijoje pradėtas rodyti serialas „Simpsonai“ žiūrovai išvydo per 200 animacinių „sekso“ scenų.

Profesionaliai lietuviškai dubliuota animacinė juosta „Simpsonų filmas“ kinuose pradedamas rodyti nuo liepos 27 dienos. Filmą taip pat bus galima žiūrėti originalo kalba su lietuviškais subtitrais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją