Daugybę panašumų su garsiuoju TV serialu turintys filmukai, kuriuose „vaidina“ tie patys herojai Homeris, Liza, Bartas, tik nudažyti ne geltona, o tamsiai ruda spalva, pasakoja istoriją apie buvusį amerikiečių futbolo žaidėją.

„The OJ Simpsons“ vaizduojama, kaip „20th century fox“ nusprendė išmesti iš leidybos Simpsono pasiūlytą knygą apie jo buvusios žmonos Nicole Brown Simpson ir jos draugo Ronaldo Goldmano žmogžudystę. Tinklalapyje įdėta parodija taip pat šaiposi iš pirmųjų juostos „Simpsonai“ kadrų: Simpsoną persekioja policijos automobiliai visai kaip tikrame TV šou Amerikoje, kai jį, 1994 m. birželį Los Andžele radus nužudytą porą, vijosi policininkai.

Vėliau Simpsonas buvo pripažintas nekaltu dėl žmogžudysčių.

Sulaukę studijos „20th century fox“ paraginimo išmesti mini serialą, tinklalapio vadovai sako, kad internete galima rodyti parodijas.

„Mes gerbiame žmones, kuriems priklauso ši istorija. Mūsų tikslas būti tokių teisių šalininkais ir tuo pat metu rasti legalių būdų, kaip suteikti tinklalapio nariams medžiagos, kuri juos džiugintų“, - diplomatiškai į studijos nepasitenkinimą atsakė tinklalapio vadovas Martinas Wade‘as.

Na, o profesionaliai lietuviškai dubliuotą filmą „Simpsonai“ žiūrėkite kinuose nuo liepos 27 dienos. Filmą taip pat bus galima žiūrėti originalo kalba su lietuviškais subtitrais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją