Visiems gerai žinomas ir mylimas ančiukas Donaldas “gimė” visai atsitiktinai - kai Voltas Disnėjus išgirdo Klarence Nashą žaismingai kalbant neįprastu “antišku” balsu, rašo Viasat.

Kaip tik tuo metu, Peliukas Mikis, kuris jau šešerius metus linksmino mažuosius žiūrovus, prarado dalį savo “asmenybės”, tad Voltas Disnėjus nusprendė sukurti naują personažą, kuriam būtų suteikti šiek tiek neigiami - Peliukui Mikiui nederantys - būdo bruožai.

Nedidelio ūgio, gudrų ir kartais cinišką personažą, kurio tikrasis vardas Ančiukas Fontleroi Donaldas, piešė animatorius Dikas Landis, o 51 metus įgarsindavo Klarence Nashas.

Donaldas jau yra “suvaidinęs” pagrindinius vaidmenis 128 animaciniuose filmukuose bei antraeilius vaidmenis kartu su savo draugais geruoju Peliuku Mikiu, simpatija Deizi, nenuoramomis Plutu ir Gufiu.

Donaldo gimtadienio proga Disney Toon kanalas, kurį rodo Viasat skaitmeninė televizija, birželio 9 dieną rodys pačius geriausius filmukus su nenuorama Ančiuku.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją