S. Connery Indy tėvą vaidino 1989 metų juostoje „Indiana Džounsas ir paskutinis kryžiaus žygis“ („Indiana Jones and the Last Crusade „) – trečioji nuotykių filmo dalis, kurią režisavo Stevenas Spielbergas ir prodiusavo George‘as Lucasas.

„Manęs taip dažnai to klausia, jog nutariau apie sprendimą pranešti oficialiai, - teigia aktorius „Indiana Jones“ svetainėje. – Ilgai apie tai galvojau ir vienintelis dalykas, dėl kurių galėjau grįžti į filmavimo aikštelę galėjo būti „Indiana Džounso“ filmai. Man labai patinka dirbti su Stevenu ir George‘u ir net nereikia minėti, kokia garbė vaidinti su Harrisonu Fordu. Nežiūrint to, pasitraukimas per daug nuostabus“.

Ketvirtąjį filmą, dar neturintį pavadinimo, taip pat režisuoja ir prodiusuoja S. Speilbergas ir G. Lucasas. Jo filmavimai prasideda šį mėnesį, o kino teatrus jis pasiekti turėtų 2008 metų gegužės 22 d.

„Lucasfilm“ ketvirtadienį pranešė, kad filmavimo aikštelėje prie H. Fordo ir Shia LaBeouf prisijungs Cate Blanchett, Johnas Hurtas ir Ray‘us Winstone‘as.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją